Så kan du spela på hästar och umgås

Att spela på hästar är det många som tycker om. Om du har någon vän som också gillar det kan ni göra det tillsammans. Att ses en gång i veckan kan bli en stående höjdpunkt.

Two,Fast,Pace,Race,Horses,Trotting,To,The,Finish,LineOm du tycker om att spela på hästar eller på stryktipset kan du slå två flugor i en smäll och umgås med dina vänner när du spelar. Ett trevligt ställe att gå till för att spela på hästar är Cafe Brasco som är ett väldigt stort ombud för ATG och Svenska Spel. Gå in på deras hemsida www.cafebrasco.se och kolla in vad de har för spelutbud. De har fått en del utmärkelser som bland annat Årets Tillsammansbutik. De har en väldigt trevlig och exklusiv lounge där du kan umgås med likasinnade och dina vänner. Där kan ni sitta under hela tiden spelet pågår.

“Jag säger åt de som inte var med att ha tålamod, spela på den andel du valt under en tid och ge inte upp.” Läs mer här

Spela ansvarsfullt

Att spela tillsammans är en rolig grej och något som kan göra vänskapen starkare. Fördelen med att spela på ett kafé istället för Casino Cosmopol är att de är öppet på dagtid. Nästa gång du ska träffa dina vänner kan du föreslå ett möte på cafét. Du kan även ta med dig familjemedlemmar som också gillar att spela. Tänk på att när du ska spela på hästar är det bra att ha en stor dos tålamod och börja med små insatser om du är nybörjare. Ju mer du spelar desto bättre blir du.

Scroll to top